وبلاگ RSS

هیومیک اسد چیست و چه فوایدی برای گیاه دارد؟

اگر مدت زیادیست که به کشت محصولات کشاورزی یا سبزیجات می پردازید، احتمالاً نام اسید هیومیک را شنیده اید. اگر خاک سطحی این نمونه از زمین های کشاورزی را تجزیه و تحلیل کنیم، متوجه می شویم که تقریباً 50٪ از هوا و آب، 45٪ مواد معدنی، 2٪ بقایای گیاهی و حیوانی، 2٪ هوموس و کمتر از 1٪ از موجودات زنده مانند با...

عوارض کود دهی بیش از حد

جمعیت جهان در حال افزایش است؛ به این معنی که برای تغذیه همه انسان ها به غذای بیشتری نیاز داریم، در نتیجه حداکثر عملکرد محصول به تمرکز اصلی کشاورزی در سراسر جهان تبدیل شده است. کودهای شیمیایی از اوایل قرن بیستم به کشاورزان در افزایش تولید محصول کمک کرده اند. در حالی که این کودها در افزایش مواد مغذی گ...

خرک یا شپشک برنج چیست و چگونه باید با آن مقابله کرد

حشره برنج یا شپشک برنج (خرک برنج) ، با نام علمی سیتوفیلوس اوریزائه ، آفت های ریزی می باشند که به برخی محصولات کشاورزی مانند برنج، گندم، غلات و ... حمله می کنند و از این محصولات به عنوان غذای خود استفاده می کنند. این حشرات از نظر پزشکی خطرناک نیستند و موجب عفونت نمی شوند ولی به مواد غذایی آسیب می رسانند.

مراحل الک برنج هاشمی

زمانی که برنج از شالیزار برداشت شده، به کارخانه برده می‌شود تا فرآیند سفید شدن را طی کرده و قابل مصرف شود. در طی این فرآیند، مقداری از دانه‌های برنج شکسته شده که برای جداسازی این دانه های شکسته شده،آن را الک می کنند.

آشنایی با برنج هاشمی

هاشمی‌زاده؛ مردی که نه مرکز تحقیقات برنج داشت و نه از علوم آزمایشگاهی سردر می‌آورد اما با عشق و علاقه به خوشه‌های طلایی برنج توانست نام خود را جاودانه کند

برنج هاشمی گیلان

برنج هاشمی اتحادیه تعاونی روستایی استان گیلان