توضیحات کامل
پتاسیم از مهمترین عناصر پر مصرف در گیاهان است که وجود مقادیر کافی از آن در برگ ها، عمل فتوسنتز و جذب کلروفیل را بهبود می بخشد. این عنصر در برگ ها به طولانی شدن عمر آن ها کمک کرده و میزان تعریق را در گیاه کاهش می دهد. این امر موجب می شود در دوره کم آبی از پژمردگی سریع گیاه جلوگیری شود.
افزایش مقاومت به شوری و خشکی، بهبود کیفیت رنگ و طعم میوه ها، کمک به ساخت پروتئین، ویتامین و آنزیم ها در سلول های گیاهی، کمک به جذب بهتر آهن، فسفر و عناصر کم مصرف، کاهش قلیائیت در محیط اطراف ریشه و افزایش چشمگیر شکل گیری و تجمع قندها در میوه از مزایای مصرف پتاسیم در گیاه می باشد. استفاده از این کود در دوران باردهی علاوه بر افزایش قابل توجه کمی و کیفی محصول سبب رنگ آوری و بهبود طعم و انبارداری محصول نیز می شود.
مشخصات
سایر
تجزیه ضمانت شده
|
پتاسیم محلول در آب(k2o)........... 32%
|
محصول
|
گیاهان زراعی(گندم،جو،ذرت،کلزا،چغندرقند،پنبه،برنج)
|