وبلاگ RSS

کودهای مناسب برنج و نحوه کود دهی

مهمترین عناصری که برنج برای رشد به آنها نیاز دارد شامل نیتروژن، فسفر، پتاسیم، کلسیم، گوگرد، روی، آهن، مس، بور، منگنز، منیزسم، کربن، اکسیژن و هیدروژن هستند.

عوارض کود دهی بیش از حد

استفاده بیش از اندازه از کودهای شیمیایی در پرورش درختان و محصولات زراعی، اثرات نامطلوبی بر آبراهه های ناشی از خروج کود اضافی داشته باشد.

خرک یا شپشک برنج و راههای مقابله با آن

حشره برنج یا شپشک برنج (خرک برنج)، آفت های ریزی می باشند که به برخی محصولات کشاورزی مانند برنج، گندم، غلات و ... حمله می کنند و از این محصولات به عنوان غذای خود استفاده می کنند.

مراحل الک برنج هاشمی

زمانی که برنج از شالیزار برداشت شده، به کارخانه برده می‌شود تا فرآیند سفید شدن را طی کرده که در این فرآیند، مقداری از دانه‌های برنج شکسته شده که برای جداسازی آنها،آن را الک می کنند.

آشنایی با برنج هاشمی

هاشمی‌زاده؛ مردی که نه مرکز تحقیقات برنج داشت و نه از علوم آزمایشگاهی سردر می‌آورد اما با عشق و علاقه به خوشه‌های طلایی برنج توانست نام خود را جاودانه کند

برنج هاشمی گیلان

برنج هاشمی گیلان بهترین برنج ایرانی موجود در بازار است و در استان گیلان کاشت می شود.

بلاگ های پربازدید