توضیحات کامل
این عنصر از یک سو در فرآیند تولید سبزینگی و انرژی زایی گیاه و از سوی دیگر در فعال سازی آنزیم های انتقال دهنده فسفر نقش حیاتی ایفا می کند. عنصر منیزیم در ساخته شدن روغن در گیاه دخالت داشته و باعث تنظیم جذب فسفر و انتقال آن به دانه می شود. عنصر منیزیم در PH پایین تر از 6 با کاهش جذب روبرو می شود اما در خاکهای قلیایی جذب آن به راحجتی انجام می شود.
ویژگی محصول :
- فرمول این کود به صورت نیترات منیزیم مایع می باشد.
- افزایش عملکرو فتوسنتز و فرآیند پر شدن دانه و میوه
- موثر در سنتز پروتئین و تشکیل کلروفیل گیاه.
- قابل استفاده برای گیاهان حساس یا منیزیم دوست شدید مثل سیب، انگور، سبزیجات و ذرت.
- موثر در تشکیل قندها، روغن ها و چربی ها و نقش عمده در تشکیل ترکیبات روغنی در گیاهان و افزایش کمیت و کیفیت روغن در دانه های روغنی نظیر کلزا، آفتابگردان و ... (درختانی که روغن تولید می کنند مثل زیتون، گردو و بادام نقش مثبتی در افزایش روغن تولیدی دارد)
نحوه مصرف :
محلول پاشی و آب آبیاری.